2
$\begingroup$

The CSS for the main CV chat room is broken/not resolving rendering the room difficult to use. This has been the case for the past few hours and I did try this in clean browser sessions / multiple browsers.

Currently the chat room looks like this:

enter image description here

$\endgroup$
6
  • $\begingroup$ Apologies fir the duplicate: I got an error when submitting the first time, which I corrected and then resubmitted the question. Seems the first one went through anyway. $\endgroup$ Commented Jun 19, 2014 at 3:14
  • $\begingroup$ As of right now, Ten fold renders fine for me on firefox. $\endgroup$ Commented Jun 19, 2014 at 4:11
  • $\begingroup$ Firefox failing for me though. It is failing on cdn-chat.sstatic.net/chat/css/… and when I go there I see a page with the Stack Exchange logo and the message "We are currently offline for maintenance" $\endgroup$ Commented Jun 19, 2014 at 4:44
  • $\begingroup$ Yeah, that's giving me a wall of text right now. It starts w/ "body{background:#faf9f6 url(../img/stats-chat-bg.png) repeat;}#input- ...", if that helps. But Ten fold comes through fine. $\endgroup$ Commented Jun 19, 2014 at 4:47
  • $\begingroup$ That's suggest it should deliver. Odd.... $\endgroup$ Commented Jun 19, 2014 at 4:50
  • 1
    $\begingroup$ This appears to have been a temporary issue. $\endgroup$
    – whuber Mod
    Commented Jun 19, 2014 at 13:56

1 Answer 1

2
$\begingroup$

This appears to have been a temporary issue with the content delivery network CSS file affecting at least one user.

$\endgroup$

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .